Category:Användarhandbok

From Stellarium Wiki
Jump to: navigation, search

Contents

Officiell utgåva

Den officiella versionen av Stellariums användarhandbok publicerades från början som en PDF-fil, men att hålla den à jour var svårt, så istället har den gjorts om till en uppsättning sidor i den här wikin:

De gamla PDF-versionerna är fortfarande tillgängliga för hämtning, men de blir naturligtvis mer och mer inaktuella allteftersom tiden lider:

Pågående arbeten

Källfiler för pågående översättningar kan erhållas från SVN-databasen. Vissa förhandsutgåvor av filer kan även hämtas direkt härifrån. Följande är pågående arbeten och uppdateras sporadiskt:

Handböcker av andra författare

  • A Guide to Using Stellarium, av Paul Luckas — en rikt illustrerad, kortfattad handbok på engelska, som täcker grunderna för användning av Stellarium 0.10.5. Den kan hämtas i PDF-format från webbplatsen för SPICE-programmet vid University of Western Australia: How to teach astronomy with Stellarium
  • Краткий путеводитель, av Alexander Wolf — en liknande kort introduktion, fast på ryska och täcker Stellarium 0.10.6. Den kan hämtas i PDF-format från författarens webbplats.
  • Stellarium Beginner's Guide, av Khalid AlAjaji — en rikt illustrerad handbok på engelska, som täcker grunderna för användning av Stellarium 0.11.3. Den kan läsas i HTML-format på den här webbplatsen.

Se även

Sidor i denna kategori

Denna sida är en kategori - en lista över sidor grupperade kring ett gemensamt ämne.

För att lägga till en sida i denna kategori skall du redigera den sidan och lägga till följande text i dess kod:

[[Category:Användarhandbok]]

Subcategories

This category has only the following subcategory.

Pages in category "Användarhandbok"

The following 6 pages are in this category, out of 6 total.

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
in this wiki
other languages
Toolbox